Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

"Στην Ελληνική τηλεόραση θα αναγκασθούμε να μάθουμε τούρκικα για να δουλέψουμε"



Τάσος Χαλκιάς και ο Πάνος Σκουρολιάκος μίλησαν στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα δίνοντας την δική τους ερμηνεία για τα αιτία της κρίσης ενώ αναφερθήκαν στην κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο, την τηλεόραση και στο πόσο δύσκολο είναι να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα της κρίσης. 


«Την κρίση δεν την δημιούργησε ο λαός αλλά οι τραπεζίτες και το πολιτικό σύστημα, είναι όμως υποχρεωμένος ο λαός να την ξεπεράσει.

Εάν θέλουνε τον λαό πιο λιτό καταναλωτή για να την ξεπεράσει αυτό δεν είναι τρομακτικό, το να αποφασίσουμε να έχουμε πιο λιτή ζωή εάν αυτός είναι τρόπος να ξεπεράσουμε την κρίση να το κάνουμε.

Ο καθένας με την αξιοπρέπεια του να κοιτάξει χωρίς να γίνει ζητιάνος και ζήτουλας να ξεπεράσει την οικογενειακή και προσωπική του κρίση.

Το πρόβλημα είναι ότι στο τέλος θα επιβραβεύσουμε και θα στηρίξουμε και πάλι όλους αυτούς που δημιούργησαν την κρίση.»



«Μόνο η τηλεοπτική σου παρουσία δεν σε κάνει ηθοποιό, εάν δεν κάψεις χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι δεν γίνεσαι ηθοποιός.

Η τηλεόραση εμάς μας βρήκε ετοίμους ηθοποιούς δεν μας έκανε.

Η μοναδική περίπτωση ηθοποιού που έκανε τα πάντα συγχρόνως, θέατρο, τηλεπαιχνίδι, εκπομπή, σίριαλ, αλλά δεν κάηκε είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Με στιγμάτισε και με στιγματίζει ένας τηλεοπτικός ρόλος .ο ‘Σάκης ο υδραυλικός’ δεν έμεινα όμως εκεί δεν κόλλησα σε έναν τηλεοπτικό ρόλο.

Στην Ελληνική τηλεόραση θα αναγκασθούμε να μάθουμε τούρκικα για να δουλέψουμε αφού πλέον μονό τουρκικά σίριαλ πλασάρει η τηλεόραση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου