Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δεν κλείνει το “Χαμόγελου του Παιδιού”




Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν θα κλείσει!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες ο Σύλλογος, κατάφερε να επιβιώσει από τα οικονομικά προβλήματα χάρη στη βοήθεια του κόσμου, όπως λέει , ο πρόεδρος του, Κώστας Γιαννόπουλος.
«Έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται. Πραγματικά, αυτό που έγινε, έχοντας την αγωνία να κρατήσουμε τις υπηρεσίες μας προς τα παιδιά, υγιείς και ποιοτικές, επετεύχθη χάρη στη στήριξη του κόσμου. Μιλάμε φυσικά για το διάστημα που έγινε αυτή η κινητοποίηση. Η βοήθεια του κόσμου μας έκανε να κρατήσουμε τις υπηρεσίες μας και να μην καθυστερήσουμε ούτε μία πληρωμή. Δεν θέλω όμως να ξανακούσω ότι το Χαμόγελο είναι πλούσιο. Απλά, έχει δυνατότητες χάρη στον κόσμο που μας στηρίζει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.
Για να συνεχίσει: «Ο σύλλογος για να κρατηθεί, πρέπει να έχει υποστήριξη. Πρέπει να συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες τον αγώνα μας, ο οποίος θα είναι δυσκολότερων δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Το Χαμόγελο δεν θα έκλεινε ποτέ γιατί όσο ζούνε κάποιοι από μας αλλά και κάποιοι νεότεροι από μας που θα πάρουν τη σκυτάλη, στηρίζουν την προσπάθεια. Και γι’ αυτό ο Σύλλογος θα υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου