Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ



Από αύριο Παρασκευή και για δεκαέξι ολόκληρες μέρες οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν χαμηλές τιμές και προσφορές δέλεαρ, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου συστήνει στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέγουν προσεκτικά τα προϊόντα που θα αγοράσουν με κριτήριο την ποιότητα και την τελική τιμή έκπτωσης.


http://www.facebook.com/emporikos.syllogos.halandriou.Flya     
                                                        

Ήδη οι καταναλωτές βρίσκουν σημαντικές προσφορές στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα , ενώ τα ποσοστά των εκπτώσεων αναμένονται να είναι ακόμα μεγαλύτερα προκειμένου οι καταστηματάρχες να αυξήσουν το τζίρο τους.
Ενόψει των θερινών εκπτώσεων, ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΦΛΥΑ συνιστά στις εμπορικές επιχειρήσεις να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου