Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Έργα της ΔΕΗ στο κέντρο του Χαλανδρίου

Γίνεται γνωστό στους δημότες του Χαλανδρίου ότι για σύντομο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει έργα στο κέντρο της πόλης λύνοντας μια και καλή το χρόνιο πρόβλημα των διακοπών στο ηλεκτρικό ρεύμα τους καλοκαιρινούς μήνες στο κεντρικό Χαλάνδρι.



Το έργο όδευσης υπογείων ηλεκτρικών καλωδίων που εκκρεμεί από το 2009, έρχεται σε συνέχεια του αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου στη ΔΕΗ, και θα επιβαρύνει αποκλειστικά τη ΔΕΗ, όπως και το κόστος αποκατάστασης του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων. Επιπροσθέτως, μετά από παρέμβαση της Διοίκησης του Δήμου έχουν προβλεφθεί και αντισταθμιστικά έργα (πλήρης αποκατάσταση τμήματος πεζοδρομίου του εμπορικού κέντρου και τοποθέτηση υπόγειου καλωδίου ηλεκτροφωτισμού στην Α. Παπανδρέου ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του δημοτικού φωτισμού)
Η εκτέλεση των έργων θα πραγματοποιείται κλιμακωτά τις ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ώστε να περιοριστεί η επιβάρυνση των κατοίκων και επισκεπτών στο κέντρο της πόλης μας.

Εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας. Βασικός στόχος της νέας διοίκησης του Χαλανδρίου είναι η δημιουργία υποδομών στη πόλη που θα λύνουν τα χρόνια προβλήματα και θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου