Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΒOMBA Ράϊχενμπαχ: «Από τον ΜΑΙΟ μας είχαν δώσει τα ΚΛΕΙΔΙΑ της χώρας»!



ΒOMBA Ράϊχενμπαχ: «Από τον ΜΑΙΟ μας είχαν δώσει τα ΚΛΕΙΔΙΑ της χώρας»!
Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτλεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και το Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.
Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την αποδοχή του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, όπως μας έλεγαν οι της κυβέρνησης Παπανδρέου προσπαθώντας να μας πείσουν ότι «έτσι έπρεπε για να πάρουμε την 5η δόση»
Δηλαδή η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από ονάδες υποεπιτρόπων με εκτελεστικές εξουσίες υπό τον επίτροπο της ελληνικής κυβέρνησης τον Χορστ Ράϊχενμπαχ. Οι υποεπίτροποιθα αναλάβουν τον έλεγχο σε κάθε υπουργείο και θα διορίσουν και ομάδες ξένων συμβούλων οι οποίοι θα συντονίζουν το έργο τους, το οποίο θα επικεντρωθεί κυρίως στην συγκέντρωση φόρων και στην περικοπή δαπανών.
Εξακολουθούν δηλαδή να πιστεύουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και όσο το πιστεύουν τόσο θα βάζουν φόρους, για να κερδίζει η Γερμανία (γιατί περί αυτού πρόκειται) αυτά που θεωρεί ότι χάνει από την φοροδιαφυγή.
Μάλιστα τονίζει ότι «Εδώ θα έρθουν τα καλύτερα εργαλεία για να μαζέψουμε τους φόρους και θα εφαρμόσουμε τις καλύτερες μεθόδους για να συγκεντρώσουμε χρήματα«.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου