Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Επισφραγίζεται η συνεργασία της Ένωσης Πεζών με τους Κινέζους



Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφει στις 10.00 η Ένωση Πεζών με κινέζικη εισαγωγική εταιρεία, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, Στ.Αρναουτάκη.
Η σημερινή εκδήλωση επισφραγίζει τη συνέχιση της επιτυχούς τριετούς συνεργασίας της "Ένωσης Πεζών" με την εν λόγω εταιρεία στον τομέα του ελαιολάδου και την επέκταση της στον τομέα των κρασιών.

Η συνεργασία αυτή εκφράζει στα μέγιστα την εξωστρεφή στρατηγική πολιτική της "Ένωσης Πεζών" η οποία αθόρυβα χτίζει το όνομα της στο εξωτερικό προωθώντας τα προϊόντα των παραγωγών της σε τρίτες χώρες.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των μακροχρόνιων και συντονισμένων προσπαθειών της Περιφέρειας να αναπτύξει σχέσεις με την Κίνα, με στόχο να ανοίξουν οι τουριστικοί, πολιτιστικοί κι επιχειρηματικοί "δρόμοι" ανάμεσα στους δύο μακρινούς τόπους.

Η 7μελής αντιπροσωπεία από την επαρχία Σιτσουάν που θα μεταβεί στα Πεζά έχει επικεφαλής τον αντικυβερνήτη Βέι Χονγκ, ενώ στις 13.00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Περιφέρειας, προκειμένου να προωθηθεί η συνεργασία περιφέρειας και Σιτσουάν σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού κι επιχειρηματικότητας.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου