Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

living-postcards.com - Μια άξια πρέσβης της καλής Ελλάδας

living-postcards

Άλλη μια αξιόλογη προσπάθεια από μια Ελληνίδα που ανήκει σ’εκείνους που “παλεύουν να κάνουν πράγματα” και δεν μένουν παθητικοί θεατές μέσα στην κρίση.
Το living-postcards.com ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2012. Απευθύνεται κυρίως στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα προσωπικό blog, ένα χώρο στον οποίο η εμπνεύστρια της ιδέας παρουσιάζει όλα όσα βρίσκει αξιόλογα στην Ελλάδα, ποιοτικά, καινοτόμα και πρωτοπόρα, είτε πρόκειται για προϊόντα γαστρονομίας, ή για ξενοδοχεία, τέχνη και άλλα πολλά.
Όπως λέει η υπεύθυνη Ιλιάδα Κόθρα στην επιστολή της στο
ellinikoproion.gr,

 “το www.living-postcards.com είναι μια ατομική προσπάθεια, να δείξω κυρίως στο εξωτερικό, οτι τον καιρό της κρίσης στην Ελλάδα, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παλεύουν να “κάνουν πράγματα”. Παλεύουν να δημιουργήσουν, να ξεπεράσουν την αρνητικότητα, και να κάνουν την διαφορά. Ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο το “μπουζούκι-μουσακάς-κακοί επαγγελματίες-απατεώνες.”
Η νέα γενιά στηρίζει το μέλλον, ενώ σέβεται το παρελθόν. Προχωρά μπροστά. Boutique hotels, νέοι σχεδιαστές, τέχνη, τοπικά προϊόντα υψηλής αισθητικής, εστιατόρια με άποψη, καλλυντικά με σεβασμό στην φύση, νέοι μουσικοί.
Είναι η ώρα να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους όσο μπορούμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, και να αποδείξουμε στην παγκόσμια κοινότητα οτι μπορούμε. Όχι με κλισέ γραφικού τύπου, αλλά με επαγγελματισμό και μεράκι.
Ο κόσμος δεν μας χρωστά επειδή είμαστε Έλληνες, εμείς χρωστάμε κυρίως στον εαυτό μας να αποδείξουμε την ελληνικότητα μας.
Και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου