Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Εβδομάδα Βιβλίου στο 14ο Δημοτικό

Εβδομάδα Βιβλίου διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, από την Κυριακή 3 Απριλίου έως την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011.
Στόχος της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου, είναι να φέρει τους μαθητές και τους γονείς πιο κοντά στη γνώση και το διάβασμα, πιο κοντά στα βιβλία.
Κατά τη διάρκεια όλης της Εβδομάδας Βιβλίου, θα υπάρχει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ανοιχτή έκθεση βιβλίων με εκατοντάδες τίτλους -κυρίως παιδικούς- την οποία θα μπορούν να επισκέπτονται τα παιδιά και οι γονείς τους, τις πρωινές ώρες 08:00 - 14:00.
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, ημέρα έναρξης της έκθεσης, και ώρα 11:00 το πρωί, θα παρουσιαστεί το παιδικό βιβλίου «Ο Κώδικας του κοντού δράκου», του μουσικοπαιδαγωγού και συγγραφέα Παναγιώτη Τσιρίδη.
«Ελάτε μέσα από πολύ παιχνίδι να σπάσουμε τον μουσικό κώδικα στον οποίο είναι γραμμένη η ιστορία ενός κοντού δράκου µε δυνατά φτερά, μιας παρέας από κροκόδειλους, που όλη την ώρα θέλει να παίζει και ενός θαμμένου σεντουκιού που κρύβει ένα αλλόκοτο μυστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου